Viaplay premierer i oktober

40

 

Oktober står for døren, og på Viaplay bugner det med god underholdning, når dagene begynder at blive kortere og koldere. Der er underholdning for enhver smag, så uanset om du er mest til et dansk svindlerdrama fra forstaden, til en stor Marvel superheltefilm eller til et godt gensyn med det umage vennepar Will & Grace, kan du roligt lægge dig til rette under tæppet og lade hyggen begynde!

Månedens premiere

Tryk på billedet for at se den første teaser til FRIHEDEN.
FRIHEDEN

De danske stjerner Lars Ranthe, Lene Maria Christensen og Lotte Andersen har de bærende hovedroller i den danske Viaplay Original FRIHEDEN. Serien bevæger sig med humor, højspændt action og hverdagsdrama i krydsfeltet mellem et ægtepars triste, grå parcelhusliv i Hvidovre og deres nye dobbeltliv som storsvindlere. FRIHEDEN er en danskproducerede Viaplay Original.

Premiere 24. oktober kl. 20.00 på TV3 og Viaplay

Månedens film
Marvel Entertainment, 2018
Black Panther

Chadwick Boseman er i front i Marvel-baskeren med lækkert soundtrack kurateret af Kendrick Lamar. Prins T’Challa er den retmæssige arvtager til tronen for det futuristiske kongerige Wakanda, men interne kræfter truer freden, og Black Panther må træde til.Premiere 12. oktober
Tim Burton byder indenfor i sit særegne univers med bl.a. Eva Green og Samuel L. Jackson i front. Da drengen Jacob kommer på sporet af et mysterie, bringer det ham i kontakt med et forunderligt sted i en anden verden. I Miss Peregrine’s School for Peculiar Children møder han en gruppe, der på hver sin måde har specielle kræfter, men opdager også at de er i fare.
Premiere 19. oktober

Askedrengen: I Troldkongens sal

Norge har fået kæmpe succes med fortællingen om ‘Askeladden’ Espen, der som en anden Klodshans drager ud på en eventyrlig rejse for at redde prinsesse Kristin fra den fæle kæmpetrold, som har bortført hende. En skøn, velproduceret film for hele familien.Premiere 2. oktober

Wonder Wheel

Woody Allen har iscenesat dette drama med Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple, Jim Belushi og mange andre stjerner. Scenen er sat i 50’ernes Coney Island, hvor forskellige skæbner fletter sig ind i hinanden, mens deres håb og bristede drømme kommer for en dag.Premiere 9. oktober

Månedens serier

Viaplay Original: FRIHEDEN
FRIHEDEN bevæger sig med humor, satire og drama i krydsfeltet mellem et ægtepars triste, grå parcelhusliv i Hvidovre og deres nye dobbeltliv som storsvindlere.
På den ægteskabelige front er intimiteten og lidenskaben mellem Nina (Lene Maria Christensen) og Erik (Lars Ranthe) efterhånden lige så hullet, som vandrøret i kælderen og den største spænding er, for Ninas vedkommende, hendes tamme flirt med chefen. Mens ægteparrets genfundne lyssky tilværelse på sin vis truer familiens normale trygge ramme, får den på den også millionerne og adrenalinet til at rulle igen ­– og hvem ved, måske også kærligheden?
Premiere 24. oktober kl 20.00

Mere end et årti er der gået siden sidst, men nu er de endelig tilbage – Will og Grace! De er bedste venner og bor sammen midt i New York. Han, en fremgangsrig homoseksuel advokat og hun, en heteroseksuel indretningsdesigner. Følg dem gennem alle livets hændelser med masser af latter og tårer.

Premiere 5. oktober

Viaplay Original: Forbandet 2

Uhyggen fortsætter i 2. sæson af thrillerdramaet Forbandet, der stadig har Filip Berg i den centrale hovedrolle som den unge rigmandssøn Johan, men ellers præsenterer et næsten helt nyt cast. Johan lader sig indlægge på en afvænningsklinik på den lille, idylliske ø Kallskär, hvor han hurtigt får nye bekendtskaber. Men ikke alt er som det skal være, og snart dukker dunkle hemmeligheder op – hemmeligheder som trækker tråde langt tilbage i tiden.

Premiere 10. oktober

Viaplay Exclusive: Aber Bergen 3

Norge står bag dette underholdende retssalsdrama, der handler om det nyligt fraskilte ægtepar, Erik Aber og Elea Bergen, som begge er succesfulde forsvarsadvokater. De kører professionelt livet videre sammen, men må både arbejdsmæssigt og privat forholde sig til en række udfordringer og etiske dilemmaer.

Premiere 11. oktober

Viaplay Exclusive: Nashville 6, part 2

Så er der endelig mulighed for at se resten af sæson 6, som er sidste sæson af det romantiske musikdrama, der tager udgangspunkt i musikmiljøet i Nashville. Et forrygende country-eventyr nærmer sig sin afslutning. Vi har fulgt Rayna, Juliette og Scarletts karrierer siden 2012, men nu er vi ved vejs ende, og der bliver masser af drama.

Premiere 5. oktober

Mr. Robot 3

Rami Malek og Christian Slater er tilbage i den multi-prisvindende fortælling om den socialt utilpassede Elliot, der bruger sine fantastiske evner indenfor programmering til at arbejde med IT-sikkerhed om dagen og om natten som hacker med et idealistisk formål. Da vi forlod Elliot i sæson 2 var han lige blevet skudt, nu samler sæson 3 op på cliffhangeren.

Premiere 12. oktober

Alle premierer denne måned

Film

Insidious: The Last Key 31/10/18
Victoria & Abdul 26/10/18
The Star 25/10/18
Keeping up with the Joneses 23/10/18
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children 19/10/18
FANatic 18/10/18
Flatliners 16/10/18
Black Panther 12/10/18
Marshall 11/10/18
Wonder Wheel 09/10/18
Mike and Dave Need Wedding Dates 05/10/18
Happy Death Day 04/10/18
Askedrengen – i Troldkongens sal 02/10/18
Serier
Friheden s1 24/10/18
The Shannara Chronicles s 2 22/10/18
Kevin (probably) saves the world s 1 22/10/18
Fargo s 1-3 20/10/18
Mr. Robot s 3 12/10/18
Aber Bergen s3 11/10/18
Forbandet s 2 10/10/18
Once Upon a Time s 1-7 07/10/18
Nashville s 6 (part 2) 05/10/18
Will and Grace s 10 05/10/18
Speechless s 1 01/10/18
King of the Hill s 7-8                                                                                    01/10/18
NCIS s 14                                                                                                    01/10/18
Find alle de seneste pressemeddelser fra Viaplay HER
Læs mere om kommende premierer HER
Hent billeder her
For mere information, billeder eller anmelderlinks, kontakt venligst
Christina haugaard| Head of PR Viaplay Danmark | +45 21 22 30 43
Viaplay er en del af Nordic Entertainment Group (NENT Group) som er Nordens førende underholdningsleverandør. Vi underholder hver dag millioner af mennesker med vores streamingtjenester og tv-kanaler, og vores produktionsselskaber skaber spændende indhold for medievirksomheder rundt om i verden. Vi gør livet mere underholdende ved at levere de bedste oplevelser – fra livesport til film, serier og vores egne Originals. NENT Group har hovedkvarter i Stockholm, og er en del af Modern Times Group MTG AB (publ), som er en førende international digital underholdningsgruppe, der er noteret på Nasdaq Stockholm (”MTGA” og ”MTGB”). NENT Group forventes at blive noteret særskilt på Nasdaq Stockholm.

 

 

The post Viaplay premierer i oktober appeared first on Viaplay News.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com