Viaplay er klar med ny julekalender for børn

17
Viaplay inviterer både børn og barnlige sjæle med på et lærerigt og underholdende juleeventyr i december, når Viaplays egenproducerede julekalender Det Store Eksperiment 2 ruller over skærmen. De opfindsomme børn, Freja og Sebastian, bliver nødt til at rejse ud i rummet, hvor de bliver præsenteret for det ene komplekse eksperiment efter det andet, som de skal udføre og lykkedes med, for at redde julen fra den onde professor Primo, spillet af Joen Bille.

Joen Bille (Matador, Advokaten) og Jonas Vesterbøg (Lokummet brænder) har hovedrollerne i Det Store Eksperiment 2, hvor den onde professor Primo denne gang har bortført selveste julemanden i sit utrættelige forsøg på at afskaffe julen én gang for alle. Joen Bille spiller rollen som den fanatiske professor, og det er første gang i sin lange karriere, at han medvirker i en julekalender:

Jeg har set mange julekalendere igennem tiden, først med mine børn og nu med mine børnebørn, men jeg har aldrig tidligere selv spillet med i én. Jeg sprang ud i opgaven med åbent sind, og heldigvis syntes jeg lige fra begyndelsen, at rollen var sjov, og at manuskriptet var originalt og godt skrevet. Det var meget morsomt i en julekalender at spille en person, der hader julen så voldsomt, og som har så mange planer, men hvor alt går galt hele tiden. Samtidig svingede Jonas og jeg helt fantastisk fra day one, og der var i det hele taget en virkelig god og positiv stemning på hele holdet,” siger Joen Bille.
I den første sæson af Det Store Eksperiment låste den skruppelløse professor Primo to unge talentfulde opfindere inde i sit laboratorium. For at undslippe den skøre professor måtte de to opfinder-børn bruge deres kreative evner til at løse professorens vanskelige gåder. Nu er professoren tilbage med en ny ondskabsfuld plan. Laboratoriet er bygget om til et rumskib, og denne gang skal to nye unge opfindere gøre deres allerbedste og bruge deres kreative evner til at overtage rumskibets kommandobro for at stoppe professoren, som har planer om at skyde julemanden ud i rummet, så han kan blive ædt op af solen og forsvinde for altid.

Undervejs får både de og seerne indblik i en lang række både brugbar og sjov viden – fra morsesystemet til bristol-skalaen – og ikke mindst lærer de, hvordan man kan arbejde sammen og bruge hinandens forskelligheder til at overvinde alle de forhindringer, den onde professor stiller i vejen for dem.

 

Vi glæder os over, at vi nu kan præsentere en ny sæson af Det Store Eksperiment for Viaplays yngste seere. Det Store Eksperiment 2 er en forlængelse af den unikke, videnskabelige og underholdende julekalender, som Viaplay introducerede for to år siden. Vi oplever, at børn vil gerne se indhold, hvor de selv kan få lov til at tænke og finde løsninger, og vi er derfor enormt stolte af, at vi endnu en gang kan tage børnene med ud på et lærerigt juleeventyr, som de kan streame, når det passer ind i familiens travle juleplaner,” siger Head of Originals hos Viaplay, Nanna Mailand-Mercado.

I 2016 lancerede Viaplay den første sæson af julekalenderen Det Store Eksperiment. I Sverige vandt serien en af de fornemste TV-priser Kristallen for Bedste børne- og ungdomsprogram i 2017. Serien er produceret af Nexiko og består af 24 afsnit.

Det Store Eksperiment 2 får premiere eksklusivt på Viaplay den 1. december 2018.

Hent billeder fra Det Store Eksperiment 2 her
For mere information, kontakt venligst

 

Christina Haugaard | Head of PR Viaplay | +45 21 22 30 43

 

The post Viaplay er klar med ny julekalender for børn appeared first on Viaplay News.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com