Vi tager et dybere kig på Apple Arcade

5
VIDEO: Vi stiller skarpt på Apples nye spiltjeneste og spørger: Giver Apple Arcade mening? Se her hvorfor jeg blev overrasket. Apple lancerede spiltjenesten Apple Arcade den 19. september 2019. Et af de spørgsmål, som umiddelbart meldte sig, da jeg hørte nyheden om Apple Arcade var: “Øh… Har vi brug for endnu én spiltjeneste?” Jeg har aldrig været den store mobilgamer, da jeg synes, at der er for langt mellem de gode spil. Jeg foretrækker store AAA-spiltitler som Last of Us, God of War, Witcher og Death Stranding på min konsol solidt plantet i sofaen foran fladskærmen. Hjælp! Jeg er blevet casual gamer! Jeg har måtte sande, at som en voksen mand i 40’erne med familie og arbejde, er tiden bare ikke til 100 timers spil med komplekse spilsystemer og historier. Det er ikke fordi, at lysten til at gå ombord i det næste store open-world eller rollespil ikke er der. […]

Go to Source

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com