Tech der floppede i 2018 – min top-5

9
VIDEO: Her er årets 5 mest skuffende tech-produkter efter min mening. Se min personlige top-5 liste. I 2018 har der været rigtigt mange fede smartphones, tablets og andre gadgets. Selvom begejstringen har været stor for mange af produkterne, så nåede ikke alle anerkendelse i min optik. Produkterne, der i min optik floppende, er det ikke nødvendigvis elendige produkter af dårlig kvalitet. Jeg har blot ikke kunne se lyset i dem. Netop derfor kan du jo sagtens være rygende uenig. Herunder finder du min personlige top-5 liste over tech-flops i 2018. 5. OnePlus 6T Omtalen var, som altid, stor da OnePlus 6T skulle lande, men telefonen kunne langt fra leve op til foromtalen. Jeg synes, at OnePlus 6T var en OnePlus 6 med ekstraudstyr. En af de store ting var in-screen fingeraftrykslæser. Desværre var sensoren voldsomt upræcis, hvilket resulterede i mange fejllæsninger – til stor irritation. Heller ikke højttalerlyden var særlig […]

Go to Source

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com