Mød Fixi – Viaplays nye maskot

12

Viaplay får et nyt ansigt udadtil! Det opfindsomme egern Fixi bliver Viaplays nye maskot og børnenes nye bedste ven. Hun kommer blandt andet til at hjælpe med at finde rundt i film og serier, og samtidig opmuntrer hun børn til at være fysisk aktive og blive mere nysgerrige på teknik. Fixi er skabt i NENT Groups eget VR-studie StudioV, og man kan møde hende på Viaplay til efteråret.

Det opfindsomme og livlige egern Fixi, som bliver Viaplays nye maskot fra efteråret, er et rigtigt supergeni, når det kommer til teknik. Hun bor i Playland – landet bag ved Viaplay-skærmen – hvor hun med hjælp fra en robotarm, som hun selv har bygget, og håndmixerdronen Elis som sidekick, sørger for at alle film og serier afspilles som de skal, og at der ikke opstår fejl undervejs.

Idéen med Fixi er, at hun skal fungere som børnenes ven og guide på Viaplay. Hun hjælper blandt andet de unge seere med at finde rundt i film og serier, og samtidig vil hun inspirere til en øget interesse for teknik og mere fysisk aktivitet.

  • ”Med Fixi vil vi give børnene – og hele familien – en inspirerende og hyggelig maskot på Viaplay, som kan styrke kendskabet til Viaplay og de værdier, vi står for. Viaplay er en platform, som gerne vil skabe lærerigt, engagerende og underholdende indhold, og det kommer Fixi som vores maskot til at afspejle,” siger Flemming Fjeldgaard, Head of Viaplay i Danmark.

Konceptet lanceres i efteråret samtidig med premieren på serien Fixi i Playland, som er en Viaplay Original, der består af 20 episoder for børn i alderen 5-8 år og produceres af SplayOne, som er Nent Groups eget produktionsselskab.

The post Mød Fixi – Viaplays nye maskot appeared first on Viaplay News.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com