Huawei P30 test|den bedste i P30 serien

2
I skyggen af handelskrigen rammer Huawei P30. Hardware og pris balancerer. Det gør P30 til det allerbedste køb i P30-serien – men købet skal overvejes nøje. Når en telefon bliver storpolitik Denne anmeldelse starter lidt anderledes end normalt. I mine hænder har jeg Huawei P30, som efter min mening rammer en noget nær perfekt balance mellem hardware og pris. Jeg har svært ved at finde fejl ved telefonen, og vil super gerne give den mine varmeste anbefalinger. Med en pris som er godt 1.200 kroner billigere end P30 Pro, så vil jeg faktisk mene, at den er et bedre køb en Pro-udgaven. For du kommer faktisk ret tæt på Pro’en blot for færre penge. Medmindre du vil have flagskibsmodellen, ja, så synes jeg, at P30 er mere attraktiv. Denne anmeldelse er dog skrevet i skyggen af handelskrigen mellem USA og Kina. For med et forbud for amerikanske firmaer mod at […]

Go to Source

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com