‘DEN SOM DRÆBER – Fanget af mørket’ får premiere 27. februar

29
Med fremadstormende navne som Natalie Madueño (Bedrag) og Kenneth M. Christensen (Arvingerne, Kriger), i hovedrollerne, får den nye sæson af ‘DEN SOM DRÆBER – Fanget af mørket’ premiere på Viaplay den 27. februar 2019. Første sæson holdte mere end en million danske seere hen i åndeløs spænding, og nu fortsætter den psykologiske krimiserie med at afdække de mørkeste afkroge af det menneskelige sind på Viaplay. Se de første billeder fra serien nu.

Viaplay kan nu løfte sløret for, at DEN SOM DRÆBER – Fanget af Mørket’ får premiere på streamingtjenesten den 27. februar i det nye år. Den nye sæson bygger videre på DEN SOM DRÆBER’s karakteristiske Nordic Noir-univers, men går samtidig nye veje med et helt nyt cast og et endnu større fokus på forbrydelsens psykologiske element. I den nye sæson kommer seerne helt tæt på hovedkaraktererne, og følger deres rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind i jagten på en seriemorder.

“Den nye sæson tager udgangspunkt i to stærke hovedpersoner, personlige underliggende handlinger og stærke billeder. Det er en serie, der kommer til at indfange seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en ‘whydunnit’ og ikke en klassisk ‘whodunnit’ serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum,” siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay.

Seerne kan glæde sig til at se Kenneth M. Christensen, der bl.a. er kendt fra DR’s successerie Arvingerne, og Natalie Madueño, der fik sit gennembrud i DR’s Bedrag. De to hovedrolleindehavere, der i serien spiller henholdsvis politiefterforsker og profiler, står overfor en særdeles kompleks og nervepirrende sag, da de skal opklare to unge pigers forsvinden. Derudover finder man også stærke navne som Signe Egholm (Nordkraft), Mads Riisom (The Team), Maibritt Saerens (Bedrag), Uffe Rørbæk (Brakland) og Peter Mygind (Så længe jeg lever) blandt de bærende roller i den nye sæson.

“Vi er stolte og glade for, at Viaplay har engageret sig i DEN SOM DRÆBER-serien. Den nye sæson er et fuldstændigt reboot af sæson 1, som var en stor seersucces – nu med en ny vinkel, nyt og stærkt cast, og en gennemgående krimihistorie, der udspiller sig hen over seriens otte afsnit,” siger producer Jonas Allen fra Miso Film.

Ud over premieredatoen, løfter Viaplay i dag også sløret for de allerførste billeder fra ‘DEN SOM DRÆBER – Fanget af Mørket’.

Den nye sæson er udviklet og produceret af Miso Film, som også producerede den første sæson.

‘DEN SOM DRÆBER – Fanget af Mørket’ produceres af Zire Schucany, Jonas Allen og Peter Bose fra Miso Film, og er skrevet af hovedforfatter Ina Bruhn (Håbet, Dicte, Nordskov, Okkuperet) med episodeforfatterne Per Daumiller (Nordskov, Gidseltagningen) og Tine Krull Petersen (Dicte). Serien er instrueret af Carsten Myllerup (Dicte, Aber Bergen, Lulu & Leon).

Serien, der består af otte afsnit á 45 minutter, får premiere eksklusivt på Viaplay den 27. februar 2019. Første sæson af DEN SOM DRÆBER ligger tilgængelig på Viaplay.

Download billeder fra serien her

The post ‘DEN SOM DRÆBER – Fanget af mørket’ får premiere 27. februar appeared first on Viaplay News.

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com