De største tech-hits i 2018 – min egen top-5

3
VIDEO: Her får du min tech top-5 for 2018. Få svaret på hvilke tech-produkter, der i år har gjort en forskel. Vi fik bedre tech i 2018 Bagklogskab er en sjov ting. Det er som om, at nogle ting bare står klarere, når de betragtes på afstand. Hvad der var det virkelig fede inden for tech- og mobilnyhederne, er også mere klart sidst på året. Jeg anmelder og skriver om utroligt mange produkter hvert år, og tendensen er, at produkterne overordnet set bliver bedre og bedre. Mange anmeldelser ender på 4, 5 eller 6 stjerner. Det er langt imellem de rigtigt dårlige produkter. Konklusionen må være, at vi fik bedre tech i hænderne i 2018. Set med det lange lys på, står det dog tydeligt hvem der er vindere og tabere. Herunder får du min top-5 over de techprodukter, jeg synes gjorde en forskel. Netop fordi det er min top-5 […]

Go to Source

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com